Meet & Feed in Winter Wonderland

Onze boerderij is in de periode van november 2023 t/m januari 2024 omgetoverd in een winter wonderland. Onze alpaca’s staan er op hun best bij en je wordt omgeven door gezellige lichtjes en een kerstboom.

Wat ga je doen.

Staat op jouw bucket list dat je met alpaca’s wil knuffelen?
Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar wel heel vriendelijk. Tijdens de Meet & Feed leer je ze beter kennen.

De Meet & Feed start meteen al tussen de alpaca’s. Met heel veel enthousiasme vertellen we jullie wat voor dieren alpaca’s zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We vertellen je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide , waarbij je heerlijk kunt genieten van onze alpaca’s. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s. Daarna kun kun je binnen of buiten genieten van koffie/thee/warme choco of fris met heerlijke huisgemaakte apfelstrudel. In de kas staat een openhaard waarbij lekker warm kunt worden. Buiten staat er een vuurton en als het weer het toelaat zorgen wij voor heerlijke marshmallows. De Meet & Feed is een uur lang genieten van de alpaca’s, waarna je deze wollige dieren nooit meer vergeet.

Duur van de beleving : +- 1 uur

Prijs : € 15,00 pp ( kinderen onder 4 jaar zijn vrij )

Tijd : 16:00

Te reserveren op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Let op : Aangezien de informatie over de alpaca’s enige concentratie vergt, is deze activiteit het meest geschikt vanaf 5 jaar.

Om te reserveren kunt u gebruik maken van het contact-formulier, Whatsapp of bellen.

× Whats App Alpaca .