Onze dieren

Tommy is de leider van de groep. S`nachts houd hij de wacht, overdag kan hij slapen, dan houden de andere alpaca`s de wacht voor hem.
Wanneer de alpaca`s iets nieuws zien, is hij de eerste die uit de groep stapt om te kijken of het veilig is.
Ook bij het eten laat Tommy duidelijk zien dat hij de baas is, dit doet hij door zijn lichaamstaal en waarschuwingen geeft door middel van spugen naar de andere alpaca`s.
Tijdens het wandelen loopt hij op verschillende plekken in de groep, zodat hij alles kan overzien.

Mikky is de slimste van de groep. Hij is erg nieuwsgierig maar heel voorzichtig en alert. Wanneer hij ergens niet zeker van is, zal hij als eerste wegspringen. Mikky is de linkerhand van Tommy, zij letten samen goed op of de kudde geen gevaar loopt. Bij het wandelen loopt Mikky veel achterop, zo overziet hij de hele kudde. 

Mikky is gek op wortelkusjes! 

Bobby is het half broertje van Tommy. Bobby heeft een heel rustig en onderdanig karakter. Hierdoor staat hij laag in de rangorde van de kudde. Ondanks dat vindt hij het heel leuk om te spelen en te stoeien! Bobby kijkt eerst even de kat uit de boom, en als het goed voelt komt hij graag een worteltje bij je halen. 

Freddy is een echte hartendief. Freddy komt graag naar je toe om je te begroeten, en met al zijn charmes pakt hij je direct in. Naast dat Freddy ontzettend lief is, is hij ook de clown van de groep. Hij heeft bij ons de bijnaam `vies fredje` , hij presteert het altijd om in de modder en viezigheid te rollen. Freddy zijn beste vriend is Harrie.

Harrie is als laatste bij ons gekomen. Harrie werdt gelijk de beste vriend van Freddy. Harrie en Freddy lopen, eten en spelen altijd met elkaar. Harrie heeft een witte aftekening op zijn gezicht, en hierin heeft hij een hartje in zijn vacht. Harrie is heel zachtaardig, en bij het wandelen loopt Harrie samen met Freddy in het midden van de groep. Samen zijn zij de jongste van de kudde. 

Jan & Jantje de dwergeitjes .

Zij komen van een vierling af maar omdat moeders er niet vier kan voeden geven wij nu flessenvoeding . Ze zijn geboren op 27 januari 2020 en zijn echt ondeugend 

Bertus & Kobus

2 ruinen van 6 jaar oud , lief , aandoenlijk en zo aaibaar 

Onze ezels waarmee je in 2021 een route kan lopen door het bos , en je een goed gevulde knapzak mee krijgt

Betsy & Tinus  , een ezelin van 18 jaar oud en onze Tinus van 6 jaar .

Betsy houdt van wandelen en Tinus volgt haar trouw .

Heel lief , mak en en houden van knuffelen.

Wij hebben ook kippen lopen , 7 Cochin en 3 Brahma’s en 4 loopeenden ze komen graag naar je toe voor een lekker meelwormpje .