Wie zijn wij

Onze Droom

Uw beleving

De mensen achter de dieren

 

 

Sinds Januari 2019 hebben wij, Emy en Patrick onze droom gevonden in het mooie en rustige Wittelte. Wij waren opzoek naar natuur, waar wij erg veel van houden. Na de vele grote reizen, zijn wij dit nieuwe avontuur aangegaan. Verhuisd van Den-Haag naar Drenthe in Wittelte.

Wij willen op onze gezellige, kleinschalige boerderij onze nieuwe hobby met passie uitoefenen. Ons doel is dat wij samen met andere mensen kunnen genieten, van de omgeving, en onze dieren. Wij vinden het belangrijk dat onze dieren wel dieren kunnen blijven. Niets moet onder dwang, op deze manier zie je het echte alpaca gedrag terug. Zeer vriendelijk, nieuwsgierig, maar duidelijk het natuurlijke kudde gedrag. Degene die de wacht houd, de gene die onderzoekt, degene die volgt. Wij vinden het iedere dag geweldig om te zien wie welke rol vervult in de kudde.

Ook onze 2 dochters, Daisy en Noa zijn veel te vinden op onze boerderij.  Zij vinden het net als ons heerlijk om op de boerderij met onze dieren te werken en te ontspannen.

Op deze manier zijn wij begonnen aan onze kleinschalige, laagdrempelige alpaca boerderij ! 

Onze normen en waarden

Wat leuk dat u ons heeft gevonden! Wij kijken er naar uit u een onvergetelijke beleving te geven. Echter staat het welzijn van onze dieren voorop. Daarom hebben wij een aantal voorwaarde`s voor als u onze prachtige dieren komt bekijken.

  • Niet gillen, schreeuwen of maken van onverwachte bewegingen.
  • Geen eigengebrachte voedsel voeren aan al onze boerderijbewoners.
  • Wanneer een dier weg loopt, loop deze niet achterna. Zij zijn nieuwsgrierig genoeg om weer naar u te komen.
  • Kinderen onder de 12 zijn welkom onder begeleiding van een volwassenen.
  • En vooral, geniet van onze prachtige plek, samen met onze dieren.
× Whats App Alpaca .